Syra rödkål – för smak och hälsokick
Syra rödkål – låt goda bakterier jobba för din sak. Ett arbete som resulterar i fantastiska smaker och som dessutom ger en hälsokick. Välkommen in i köket!
Syra rödkål – låt goda bakterier jobba för din sak. Ett arbete som resulterar i fantastiska smaker och som dessutom ger en hälsokick. Välkommen in i köket!
Focaccia – fluffigt och luftigt. Brödvärldens verkliga luftbubblare. Ett lättviktarbröd med rötter i Italien. Välkommen in i köket!
Kantarellsoppa – höst i smaken, men samtidigt lugnande och tröstande. Ingen fara här finns mustig trygg värme att luta sig mot. Välkommen in i köket!
Karljohanmajonnäs – Biffmackans och hamburgarens bästis. Känns exklusivt och lyxigt. Är egentligen mycket enkelt. Välkommen in i köket!
Gräddig viltpytt med syltade rönnbär – ingen tvekan om att det vankas septemberhelg. Välkommen in i köket!
Patatas bravas – tapas som i Madrid. Knapriga potatisbitar att dippa i röd och vit sås. Helgmyset som passar alla. Välkommen in i köket!
Baba ganoush – dipröra från Libanon. Aubergine, citron, vitlök och sesam. En favorit! Välkommen in i köket!
Tomatrisotto – djupa, komplexa smaker, krämig struktur och vackra färger. Tomatsäsongen är på sluttampen och jag ger järnet! Välkommen in i köket!
Torkad svamp – en magisk smaksättare. Förvandlar på ett ögonblick en medioker sås eller ordinär färsbiff till en ”wow-rätt”. Välkommen in i köket! Karljohan, kungen i svamparnas rike. Så är det bara. Färsk kan de smakrika, knubbiga svamparna stekas till en perfekt yta och serveras på många sätt, men torkad är ändå allra bäst. Då…
Syltade nypon – pilligt, men så värt tiden. Det är en stund som följer med. Burken laddas med sprakande höstfärger och hög klar himmel. Välkommen in i köket!