Pannbiff med lök – älskade husman
- Kött
- vilt och tamt
Pannbiff med lök – en pärla i husmanregistret. Inga konstigheter, men tillagad med omsorg en riktig festrätt. Välkommen in i köket!
Pannbiff med lök – en pärla i husmanregistret. Inga konstigheter, men tillagad med omsorg en riktig festrätt. Välkommen in i köket!
Svarta vinbär – jag plockar hink efter hink. Och vet att det går åt. Årets syltkok är igång. Välkommen in i köket!
Inlagd gurka – tre varianter för alla oss som varje år överraskas av gurkornas fantastiska produktivitet. Välkommen in i köket!
Blåbärspaj med knäcktäcke – Ugnen är igång. Jag är lätt myggbiten och mycket blå om fingrarna. Det bådar gott. Välkommen in i köket!
Pestoskruvar – matbröd med trevlig uppsyn och ljuvliga dofter. Lång jästid och smakrik fyllning ger karaktär. Välkommen in i köket!
Anitas vitlöksgurka – ett är sant: inlagd gurka är inte detsamma som inlagd gurka. Små detaljer skiljer, men det här är ett litet mästerverk! Välkommen in i köket!
Dill- och chilipicklade gulbetor – få grönsaker är intensivare. Det knalligt gula och den söta, lite jordiga smaken av beta. Välkommen in i köket!
Potatissallad med mormorsdressing – ni vet en lite sötsyrlig och samtidigt gräddkrämig. Inte det? Det ska vi ändra på. Välkommen in i köket!
Grillade köttspett – doften av kött som lagts över en glödbädd är magisk. Små flammor slår upp av droppande fett och det är bara så mycket sommar. Välkommen ut till grillen!
Tabbouleh – en sallad med persilja som huvudingrediens. Örten som är så mycket mer än lite piff på toppen. Välkommen in i köket!